MINDEN HÉTKÖZNAP 8:00 - 16:00 KÖZÖTT
+36 20/980-7623
horvathklima1@gmail.com
MINDENNAP 8:00 - 16:00 KÖZÖTT

IPARI HŰTÉSTECHNIKA

Hűtőkamrák, Sokkoló kamrák, Csarnok hűtés, Folyadék hűtők (Chillerek),

Cégünknek nagy tapasztalattal rendelkezik ipari hűtéstechnológia területén. Megannyi sikeresen elvégzett ipari megoldás gazdagítja referenciánkat. Legyen szó gyártási telephelyről, vagy nagy árukészletet tároló raktárépületről, az ipari hűtés problémamentes és folyamatos működése rendkívül fontos. Ha gondosan választja meg a kivitelező céget, azzal mindezt hosszú időre biztosíthatja infrastruktúrája számára. Szakértő csapatunk előtt nem létezik akadály ipari klímaberendezések és rendszerszintű beüzemelésük terén, köszönhetően a hosszú évek során felhalmozott szakmai tapasztalatnak és tudásnak. Zéró hibatolerancia szemlélettel igyekszünk tökéletes megoldást találni, mely megfelel az Ön elvárásainak, az adott helyszín igényeinek és az egyéb tényezőknek. Forgalmazott berendezéseink minőségét emellett folyamatosan ellenőrizzük, hogy azok hosszú időn keresztül kifogástalanul szolgálják ügyfeleinket.

Általánosságban
Hűtőkamráinkat az élelmiszeripari előírásoknak megfelelően alakítjuk ki, a felhasznált és beépített anyagok megfelelnek a magyar és EU által támasztott higiéniai és műszaki követelményeknek. A rendelkezésre álló hely figyelembevételével, a Megrendelő igénye szerinti méretben és alakban készítjük el a hűtőkamrákat.

Helyiség hűtés
Hűtőkamrák telepítése mellett cégünk foglalkozik csak hűtéstechnikai szereléssel is, melyet a már telepített hűtőkamrák vagy lehűteni kívánt helyiségek hűtésére, hűtéstechnikai felújítására ajánlunk. A helyiségek nagyságához mérten megfelelő teljesítményű és minőségű aggregátot használunk.


Szivárgásvizsgálat

A magaslégköri ózonréteg védelme és a légköri üvegházhatás csökkentése érdekében hozott nemzetközi és hazai jogszabályok a legalább 5 tonna CO2 egyenértékű hűtőközeg töltetű berendezések (ipari, kereskedelmi és komfort hűtőgépek, klímaberendezések, hőszivattyúk) üzemeltetőinek 2008. január 1-től törvény írja elő a kötelező szivárgásvizsgálat elvégzését.

Az ózonkárosító anyagokról szóló 2037/2000/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet 17. cikke (2010. január 1-től az 1005/2009/EK rendelet), a 14/2015. (II.10.) kormányrendelet, valamint az egyes fluortartalmú üvegházhatású gázokról szóló 824/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet (F-gáz rendelet) 3. cikke a helyhez kötött berendezések kötelező évenkénti, nagyobb rendszereknél ennél gyakoribb szivárgásvizsgálatot ír elő, melyet csak arra kiképzett és képesített személyek és vállalkozások végezhetnek.

Ezt 5t-50 t CO2 egyenértékű hűtőközeg-töltettel rendelkező rendszerek esetén évente, 50-500 t CO2 egyenértékű hűtőközeg-töltet esetén fél évente, míg több. mint 500 t CO2 egyenértékű hűtőközeg- töltet esetén negyedévente kell elvégezni.

A környezetvédelmi felügyelők várhatóan komoly ellenőrzéseket fognak végezni, mulasztás esetén pedig jelentős bírságokat szabhatnak ki.

A szivárgásvizsgálat elvégzését az Országos Monitoring és Képviselő Testület (OMKT) által képesített cégek tehetik meg.

Cégünk rendelkezik a szükséges képesítéssel, melyet a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság honlapján (nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu) Ön is ellenőrizhet.
MUNKÁINK

ezen a területen

Maximális szakértelem
100% elégedettségi garancia
Gyors és precíz munkavégzés

Kapcsolat

Maradt még kérdése? Keressen minket bizalommal!
5711 Gyula
Széchenyi utca 41.